LAUANTAINA 8.7. klo 21:00

FRANS
Porvoolainen laulaja-lauluntekijänä tunnettu FRANS julkaisi debyyttialbuminsa “The Alchemist” vuoden 2022 loppupuolella. Levyllä kuullaan artistin musiikillista skaalaa tanssittavasta skandipopista psykedeelisen utuisiin soundimaisemiin. Singlelohkaisut “Scars” ja “We don’t talk anymore” ylsivät YLE:n radiosoittolistoille.
Laulajana ja nokkamiehenä FRANS on vuosien varrella keikkailut Suomen ja Euroopan lisäksi Englannissa, USA:ssa ja jopa Australiassa. Vuonna 2014 hän siirtyi kokopäiväiseksi muusikoksi, jolloin hän myös osallistui The Voice Of Finland TV-ohjelmaan artistinimellä ”Lee Angel”.
Nykyään livekeikoilla kuullaan artistia, joka tulkitsee musiikkia huikealla äänialalla herkästi ja itsevarmasti. Soolokeikoilla FRANS säestää itseään sekä akustisella että sähkökitaralla, sähköpianolla ja looper-pedaalilla.


-----------------------------------------------------------------------------


LAUANTAINA 15.7.2023 KLO 16:00

TRÍADA
aurinkorannikon laululeidit
Loistokas kolmen ammattilaisen (Maija Hapuoja, Leea Antila ja Seita Van Den Eeden) lauluyhtye Tríada on ilahduttanut jo pitkään Espanjan Aurinkorannikon laatumusiikin ystäviä. Yleisön pyynnöstä Tríada saapuu vihdoin myös Suomeen!

Trion on koonnut on legendaarinen laulaja ja tunteiden tulkki Maija Hapuoja, joka matkailee harmonioiden huumaavaassa maailmassa yhdessä kokeneiden yhtyelaulajien Leea Antilan ja Seita Van Den Eedenin kanssa. Pianosäestyksestä vastaa Ari Pekka Korhonen, rytmiä konserttiin tuo Ari Kovero.

Tríada on tunnettu monipuolisesta ohjelmistostaan, jonka hiotut, haastavat ja omintakeiset sovitukset ovat suomalaisten eturivin säveltäjien ja sovittajien käsialaa (mm. Anna-Mari Kähärä, Mirja Mäkelä, Esa Helasvuo ja Tapio Nykänen).

Konsertissa liikutaan herkistä ja haikeista tunnelmista riehakkaaseen ja rempseään rillutteluun. Kappaleiden joukossa on tuntemattomampia helmiä sekä tuoreita sovituksia tutummista sävelmistä, kuten Ranskalaiset korot, Kissa vieköön ja Oh What a Beautiful Morning.

Lauluyhtye on kerännyt kehuja upeasta soinnistaan niin ammattilaisilta kuin konserttiyleisöltä. Esimerkiksi Anna-Mari Kähärä on kehunut yhtyettä seuraavin sanoin: “Hienosti yhteen hitsautuneen lauluyhtyeen tunnistaa siitä, että myös yksiääniset kohdat soivat upeasti, puhumattakaan moniäänisistä.” Ohjelmisto sisältääkin monia toinen toistaan hienompia Kähärän sävellyksiä ja sovituksia. 

Tapahtuma on maksuton.
TERVETULOA!